24 Temmuz 2013 Çarşamba

Gerçek Yarış Pistinde

Gerçek yarış pistlerinde kullanılan yarış arabalarıyla heyecan dolu bir araba yarışı oyununa hazır mısınız çocuklar? Eğer cevabınız evet ise bu oyun tam da hız tutkunları ve aksiyon sevenler için hazırlanmış. Oyunu oynamak oldukça basit. Oyunda klavyenizdeki yön tuşlarını kullanarak hareket edeceksiniz. Yukarı yönlü ok tuşu ileri gitmenizi sağlarken aşağı yönlü ok tuşu da fren yapmanızı sağlayacaktır. Geri kalan yön tuşlarıyla da sağa ve sola dönüş hareketlerini yapabilirsiniz. Oyunu oyna butonuna bastıktan sonra karşınıza çıkan ekrandan yarış yapacağınız yolu seçebilirsiniz. Fakat ilk etapta sadece sizin için aktif edilmiş olan bölümleri oynamanız mümkün olacaktır.

Oyunda bölümlerde ilerledikçe karşınıza yeni bölümler çıkacaktır. Örneğin ilk bölümde otobanda gidiyorsanız bir diğer bölümde gece yarışı ya da buz üzerinde gideceğiniz bir araba yarışı karşınıza çıkacak olabilir. Ekranda bundan sonraki aşamada karşınıza iki farklı desen seçenekleriyle verilen yarış arabaları bulunacaktır. Bu iki araba da oyunumuz için oldukça hızlı arabalar olmalarına rağmen ikisinin arasında bazı farklar görülmektedir. Her arabanın sağ tarafında arabayla ilgili bilgiler kısaca verilmiştir. Örneğin ilk araba bir öncekine göre daha fazla maksimum hıza ulaşabilmektedir.

Dilerseniz bu arabaların bulunduğu sayfada alt tarafta verilen renk kutucuklarından herhangi birine tıklayarak arabanızın rengini dilediğiniz renge çevirebilirsiniz ve sonra da yarışa başlayabilirsiniz. Yarış ilk etapta oldukça soğuk bir arazide ve buzlu yolların içinde gerçekleşecektir. Aracınızın buzlardan kaymasına karşı son derece dikkatli olun. Çünkü aracınızın herhangi bir kayma durumunda pistten çıkabileceğini unutmamanız gerekiyor. Bu da sizi yavaşlatarak aracınızın yarışta geriye düşmesine aynı zamanda yarışı kaybetmesine bile neden olabilir. Eğer kendinize güveniyorsanız ve araba yarışı oyunlarında usta olduğunuzu düşünüyorsanız bu oyun kendinizi kanıtlamanız için size bir fırsat sunuyor! Harika bir yarış oyunu sitemizde sizleri bekliyor!

http://blog.oyunlar3.net.tr/yeni-dekorasyon-oyunlarini-mutlaka-oynamalisiniz   
http://blog.boyamaoyunlari.com/boyama-oyunlarinda-seceneginiz-fazla-olacak.html
http://www.3doyunlari.org/sevilen-beceri-oyunlarindan-bazilari.html
http://www.ben10oyun.biz/ben-10-ve-bagukan-oyunlari.html
http://www.simsekmekkuinoyunlari.org/sevilen-kahramanlarin-cizgi-film-oyunlari.html


<iframe width="640" height="480" src="//www.youtube.com/embed/bvYn8h_EfHU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder